E-Learning

Leren met een glimlach

84% van onze cursisten geeft een 8 of hoger voor de inhoud.

95% van onze cursistsen zegt “JA,  ik zou nog een keer een zo’n eLearning volgen” .

Het eerste doel van het platform is niet specifiek eLearnings, maar door de eenvoud van de schermen is de functionaliteit is erg geschikt.

Accreditatie

Professionele begeleiding vanuit Curavista zorgt ervoor dat jouw kennis in gewaardeerde eLearning cursussen worden vertaald. Met mooie beelden, duidelijke teksen, goede vragen.

Curavista is een geaccrediteerde aanbieder van eLearnings. Curavista zorgt voor de accreditatie en handelt de toekenning van de accreditatiepunten in gaia/pe-online af.

“Over de behandeling van DME is niet veel bekend. Door een elearning cursus aan te bieden, die bestaat uit een combinatie van casuïstiek en praktisch handelen, krijgen we meer inzicht.”
– Dr. Frank Verbraak, oogarts VUMC

7 stappen

1. jij hebt een idee voor eLearning

2. wij geven je handvatten voor het format dat nodig is voor accreditatie

3. je schrijft de elearning in een powerpoint presentatie

4.wij lezen je power point, geven tips over schrijfstijl en denken meer over de vormgeving

5. samen komen we tot een goed concept

6. wij zorgen voor de techniek, de accreditatie en publicatie

7. jij krijgt de beoordelingen van jouw cursusisten

Voorbeelden

Eyes in Focus is een eLearning voor oogartsen en oogartsen i.o. Oogartsen kunnen zelf laserspots aangeven op het beeld. Feedback op de positie van de spots komt terug in de eLearning.

eyesinfocus

Allergie-Netwerk is een initiatief om de belegeleiding van immunotherapie van de tweedelijn naar de eerste lijn te brengen. De eLearning leert huisartsen en praktijkondersteuners wat immunotherapie is en hoe dit proces verloopt.

allergienetwerk

MSrisk app biedt een tool om patienten een actieve rol te geven bij de uitvoering van het risk monitoringsplan opgelegd door de EMA. Hoe is de tool ontwikkeld, hoe werkt de tool en hoe gebruik je hem in de dagelijkse praktijk? Voor neurologen en MSverpleegkundigen.

MSrisk app