Esther’s blog

Leuk dat je mijn blog-pagina bezoekt. In 2002 ben ik Curavista begonnen samen met Anton Kool. Waarom? Omdat goede zorg belangrijk is voor ons allemaal. Daar kunnen we ook zelf een steentje aan bijdragen. In mijn blog’s schrijf ik daar over. Wil je meer over mij weten? Dat kan op linkedin of Facebook

What’s in it for us, zo’n pgo? Dat leg ik u graag uit

Professionals vragen mij vaak: ‘We begrijpen dat de patiënt het fijn vindt om de medische gegevens op te halen, maar what’s in it for us?’

Lees verder

Mijn huisarts gebruikt de bloeddrukwaarden in PGO

Esther van Noort, directeur van Curavista, deelt een persoonlijke ervaring over het bijhouden van haar eigen gezondheidsgegevens in PGO Gezondheidsmeter. “Heerlijk, deze nieuwe tijden.”

Lees verder

Meer geld om zorg te digitaliseren?

Het concept van platforms – zoals LinkedIn en Instagram – is ook voor de zorgsector relevant, schrijft Esther van Noort van Curavista.

Lees verder

PGO staat in het coalitieakkoord

Curavista directeur Esther van Noort schrijft in haar nieuwe gastblog over de opname van het PGO in het coalitieakkoord. “Een belangrijke stap.”

Lees verder

“Aan het begin van de zomer werkte niets, nu haalt 50% de gegevens succesvol op”

Een mijlpaal voor Curavista: het is bij tweehonderd huisartsenpraktijken in Nederland gelukt om gezondheidsgegevens op te halen vanuit PGO Gezondheidsmeter. 

Lees verder

Curavista, Focuszorgteam en van der Valk Vitaal slaan handen ineen

“We hebben hulp nodig om op een aantrekkelijke, laagdrempelige en betrouwbare manier aan onze gezondheid te werken”.

Lees verder