Nieuwe functie: Helpdesk

In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar, gaan we meteen van start met een nieuwe functie: “Helpdesk”. Je eigen dossier is erg nieuw en mensen stellen regelmatig vragen via de mail. Vanaf vandaag kan dat ook als u bent ingelogd.

Goedemorgen!

In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar, gaan we meteen van start met een nieuwe functie: “Helpdesk”. Je eigen dossier is erg nieuw en mensen stellen regelmatig vragen via de mail. Vanaf vandaag kan dat ook als u bent ingelogd.

Vandaag: Helpdesk

Het voordeel van de nieuwe functie “Helpdesk” is dat al je vragen én de antwoorden van de helpdesk op één plaats, in je eigen dossier, bewaard blijven. Zo kan je altijd even terugkijken.

Misschien goed om te weten: de helpdesk kan niet meekijken in uw dossier, zij zien uitsluitend uw vraag. De helpdesk is een technische helpdesk en beantwoordt geen medische vragen. Medische vragen kunt u het beste stellen aan uw arts.

Donderdag een nieuwe tip voor het gebruik van uw dossier.

Het team van Gezondheidsmeter.
Vernieuwend en toonaangevend.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *