DMEA Berlijn 26-28 april

Curavista is op Europa’s grootste beurs voor Digital Health. We presenteren eHealth toepassingen, die ontwikkeld zijn met patiënten, dokters en universiteiten in Nederland. De DMEA vertegenwoordigt allerlei IT-oplossingen binnen de gezondheidszorg.

Curavista is op Europa’s grootste beurs voor Digital Health. We presenteren eHealth toepassingen, die ontwikkeld zijn met patiënten, dokters en universiteiten in Nederland. De DMEA vertegenwoordigt allerlei IT-oplossingen binnen de gezondheidszorg.

De handheld spirometers zijn een groot succes, het cumlaude proefschrift Innovative approaches to patient-centered care and research in interstitial lung disease van Karen Moor maakt indruk.

Maar ook in Nederland zijn we aanwezig!
Op ICT&Health op 9 mei in Den Haag.

In een interactieve sessie praten prof De Rooij, Nicole Plas en Esther van Noort u bij over:
Vitaliteitswijzer, preventie bij ouderen