URinControl is eHealth parel volgens H&W

“De app voor zelfmanagement van urine-incontinentie bij vrouwen van Anne Loohuis (et al.) brengt de boodschap dat eHealth (URinControl) even goed is als huisartsenzorg. Ook kan eHealth bijdragen aan de verschuiving van zorg van de eerste naar de nulde lijn. Implementeren dus deze app, die via Thuisarts.nl gemakkelijk te vinden is. Zo moet het werken!’’

URinControl is eHealth parel volgens H&W

In de jubileumeditie (65e jaargang) van Huisarts & Wetenschap

“De app voor zelfmanagement van urine-incontinentie bij vrouwen van Anne Loohuis (et al.) brengt de boodschap dat eHealth (URinControl) even goed is als huisartsenzorg. Ook kan eHealth bijdragen aan de verschuiving van zorg van de eerste naar de nulde lijn. Implementeren dus deze app, die via Thuisarts.nl gemakkelijk te vinden is. Zo moet het werken!’’
– Ivo Smeele, oud-hoofdredacteur H&W

URinControl activeren voor patiënten?