Samenwerking FysioTopics breidt uit met Ziektelastmeter COPD

Nadat Curavista en FysioTopics een samenwerking zijn gestart, zetten fysiotherapeuten door het hele land Gezondheidsmeter in voor de herstelzorg van coronapatiënten. Om het medisch dossier van de burger nog breder in te zetten, breidt FysioTopics uit met de Ziektelastmeter COPD.

Nadat Curavista en FysioTopics een samenwerking zijn gestart, zetten fysiotherapeuten door het hele land Gezondheidsmeter in voor de herstelzorg van coronapatiënten. Om het medisch dossier van de burger nog breder in te zetten, breidt FysioTopics uit met de Ziektelastmeter COPD.

Via Gezondheidsmeter begeleiden fysiotherapeuten patiënten online. Administratieve zaken worden voorafgaand aan het consult online afgehandeld. Zo blijft er op het consult meer tijd over voor de patiënt.

De Ziektelastmeter biedt patiënten en zorgverleners inzicht en een middel om op te sturen. Eén van de uitkomsten, de Ziektelastmeter Index kan ook in geaggregeerde vorm gebruikt worden. Zo kan worden vastgesteld wat de uitkomsten zijn van specifieke ingrepen.

Het meten en verzamelen van deze landelijke uitkomstdata schept transparantie en ondersteunt de verbetering van de kwaliteit van zorg. Hiermee loopt FysioTopics voorop.


Heb je een vraag?
Stel ze aan onze expert