Diagnosetool Bij Chronische Migraine

Diagnostiek chronische migraine en CGRP-remmers

Voor het stellen van de diagnose chronische migraine is een hoofdpijndagboek nodig. De papieren versie is echter niet ideaal.

Daarom heeft het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis een algoritme ontwikkeld, dat Curavista heeft gedigitaliseerd. De patiënt houdt 30 dagen een digitaal dagboek bij, daarna komt het slimme algoritme met een diagnose voorstel.

Meer weten?

Diagnostiek chronische migraine en CGRP-remmers

Voor het stellen van de diagnose chronische migraine is een hoofdpijndagboek nodig. De papieren versie is echter niet ideaal.

Daarom heeft het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis een algoritme ontwikkeld, dat Curavista heeft gedigitaliseerd. De patiënt houdt 30 dagen een digitaal dagboek bij, daarna komt het slimme algoritme met een diagnose voorstel.

Meer weten?

Op 22 november van 19.30-20.30 vertellen drs. Pieter van Haren, klinisch informaticus en dr. W. Mulleners, neuroloog beiden verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis over het ontwikkelproces en het dagelijks gebruik.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan!

Heb je een vraag?
Stel ze aan onze expert