Behandelmodule diabetes

“Heb je diabetes en moet je regelmatig prikken? Dan kan je dit goed registreren door het in Gezondheidsmeter te zetten.

Je voert metingen per meting met de hand in. Je krijgt dan een samenvatting zoals bovenstaande afbeelding. Je kan ook een Excel, PDF of print-screen van het scherm van de bloedglucosemeter maken en toevoegen aan je dossier.

Eén dossier, meerdere devices

“Heb je diabetes en moet je regelmatig prikken? Dan kan je dit goed registreren door het in Gezondheidsmeter te zetten.”

Je voert metingen per meting met de hand in. Je krijgt dan een samenvatting zoals bovenstaande afbeelding. Je kan ook een Excel, PDF of print-screen van het scherm van de bloedglucosemeter maken en toevoegen aan je dossier.

Bloedglucosemeters nog “op slot”

Metingen van glucosemeters kun je alleen naar het platform van de bloedglucosemeter sturen. Ken je een bloedglucosemeter die al open met de wereld communiceert? Wij sluiten graag de meter aan! Zo stuur je “met één klik” de data naar jouw dossier.

Veilig informatie delen

“Via Gezondheidsmeter stuur ik de grafieken uit de sensor naar mijn arts via het eConsult. We gebruiken eConsult vanwege de veilige omgeving.”

Gezondheidsmeter is de verzamelplek voor al je gezondheidsgegevens. Gegevens toevoegen kan via handmatige invoer of door gekoppelde gezondheidsapparaten. Denk aan bloeddrukmeters of activitytrackers. Gezondheidsmeter zorgt ervoor dat je data veilig is.

Starten met de behandelmodule Diabetes

Diabetes is beschikbaar via het platform Gezondheidsmeter. Als behandelaar sluit je aan op het platform voor 49,95 euro per jaar. Gekoppeld met Medicom, PromedicoASP en Zorgplatform (meer kosten).
Voor burgers is het gebruik gratis.

GezondheidsmeterPGO+ is het PGO met een dikke PLUS met 10 gekwalificeerde MedMij berichten en 80+ intelligente eCoaches voor thuismonitoring (inclusief de “Eigen Modules”).