Innovatieve Verpleeghuis-Artsenzorg

Vernieuwende verpleeghuis artsenzorg

Nederland kampt met een tekort aan huisartsen en andere zorgverleners. Hierdoor kunnen intramurale zorginstellingen de dagelijkse medische zorg voor hun cliënten steeds moeilijker waarborgen.

CLEO SmartCare biedt een oplossing voor de zogenaamde laag complexe medische zorg, die door huisartsen kan worden geleverd. Met een verpleegkundige ter plaatse, een CLEO SmartCare-arts op afstand en een slim communicatieplatform tussen beiden levert CLEO SmartCare op een efficiënte en warme manier de noodzakelijke basiszorg voor de bewoners van instellingen.

CLEO SmartCare; co-creatie

In de afgelopen maanden is de inhoud ontwikkeld en gevalideerd. Deze ontwikkeling is door co-creatie tot stand gekomen. Er is intensief samengewerkt tussen de verpleegkundigen in het verpleeghuis, de huisartsen van CLEO SmartCare, de inhoudelijk deskundigen van THINC en de software ontwikkelaars van Curavista.

CLEOSmartCare zet het platform Curavista.health in

Paul de Kort, partner van CLEO SmartCare: “Het platform is veilig, CE gecertificeerd en bewezen schaalbaar. Voor een startende onderneming als CLEO SmartCare belangrijke randvoorwaarden voor een succesvolle en snelle introductie. De pilot loopt op dit moment en we verwachten deze in de komende maanden verder door te zetten als reguliere dienstverlening.”

GezondheidsmeterPGO + is het PGO met een dikke PLUS met 10 gekwalificeerde MedMij berichten en 80+ intelligente eCoaches voor thuismonitoring (inclusief de “Eigen Modules”).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *