Gezondheidsmeter PGO+: Hybride PGO

PGO én eHealth-op-maat

Je medische data via je app ophalen zonder dat je erom hoeft te vragen: dát is het PGO voor burgers. Lekker “vanaf de bank” . Het wordt pas echt interessant als je de data combineert met eHealth op maat.

Leefstijl?
Een voorbeeld: De huisarts meet je bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerwaarde. Alle uitslagen zie je in je PGO. Eigenlijk zou je meer moeten bewegen, gezonder eten en meer slapen. Samen besluiten jullie dat je aan de module “Leefstijl” gaat meedoen. En je bent niet alleen, want de huisarts en leefstijlcoach kijken mee en geven advies.

GezondheidsmeterPGO+ is het PGO met een dikke PLUS met 10 gekwalificeerde MedMij berichten en 60+ intelligente eCoaches voor thuismonitoring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *