14 Jaar Bloeddruk Meten Via GezondheidsmeterPGO+

Ghis meet nu 14 jaar!

Ghis uit Evergem is in 2007 begonnen met Gezondheidsmeter. Hij was op zoek naar een slimme manier om zijn gezondheidsgegevens bij te houden. Gezondheidsmeter stond hem aan en bood de meeste efficiëntie.

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’, maakt Ghis van bloeddruk meten de gewoonste zaak ter wereld. Al 14 jaar houdt hij zelf zijn eigen bloeddruk bij via de app. Met vier versleten bloeddrukmeters in de kast, is Ghis één van de actieve gebruikers van het eerste uur.

Gemakkelijk: nu ook meting ophalen

Het voordeel van zelf metingen invoeren, is dat je elke meter kan kiezen en ook van meter kan wisselen. Je gegevens worden gewoon aangevuld. Toch zijn er sinds deze week ook mensen die testen met het automatisch uploaden van de bloeddrukmetingen. Om te beginnen uit de OMRON bloeddrukmeter, M7 Intelli IT. Dat is tenslotte een stukje gemak.

Met deze bloeddrukmeter kan je je hartslag meten en aflezen van een prettig groot scherm. Je koppelt via bluetooth de bloeddrukmeter aan de Gezondheidsmeter app en alle metingen worden overgezet naar Gezondheidsmeter. Na inloggen zie je in één overzicht alle metingen. Je behandelaars kunnen makkelijk meekijken. Voor artsen die Medicom, PromedicoASP of Zorgplatform (HiX) gebruiken kan dat diredct vanuit het EPD (Electronische Patiënten Dossier van de arts).

OMRON M7 Intelli IT kopen?

Dat kan via veel websites, zoals:
Checkfit 81,95 euro
Bol.com 99,99 euro
Stethoscoop.nl 72,50 euro

Let op dat u de niet de M7 AFIB variant koopt.
Deze is nog niet gekoppeld aan Gezondheidsmeter.
Het gaat om de OMRON M7 Intelli IT (HEM-7322T-E).

Wil je ook testen?

Heb je een OMRON M7 Intelli IT? En een Android smartphone? Dan kan je meetesten! We sturen je de link naar de app graag toe.

Het is belangrijk dat deze nieuwe functionaliteit voor iedereen duidelijk is en goed werkt. Jouw ervaringen zijn erg welkom!.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *