GezondheidsmeterPGO+, óók voor Kraamzorg
 
Eén dashboard kraamzorg:
voor ouder(s), kraamzorg en verloskundige.


Samenwerking via het dossier van de burger. De coördinatie tussen ouders, kraamzorg en verloskundige is een uitdaging. Lieve Kraamzorg heeft samen met Curavista de inhoud ontwikkeld voor optimale samenwerking. De module bevat het Landelijk Indicatieprotocol, temperatuurlijst moeder, en temperatuurlijst baby. Automatisch wordt het aantal uren berekend en of de ontwikkeling van de baby of moeder aandacht vraagt van de verloskundige. Natuurlijk inzichtelijk voor de moeder en vader. Zij kunnen hun opmerkingen toevoegen.

GezondheidsmeterPGO+ is voor de online communicatie tussen burger/patiënt en het behandelteam: op een gestructureerde manier.

Meer informatie?
Mail ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *