GezondheidsmeterPGO+: Get My Data Bij MScentrum Alrijne

Samen voor de beste zorg

Get my data: In GezondheidsmeterPGO+ je data bij MScentrum Alrijne ophalen

In één overzicht worden de data vanuit HIX gecombineerd met de input van de patiënt in GezondheidsmeterPGO+ (input patiënt = groen poppetje).

Het MScentrum van Alrijne is expertise centrum. Zij begeleiden via GezondheidsmeterPGO / MScentrum Alrijne patiënten ook online. Patiënten halen hun data uit het EPD op (get my data), en voegen data aan het PGO toe. Het dashboard combineert beide in één overzicht. Een mooi stuk techniek, dat nu operationeel is voor patiënten.

De techniek in een notendop: Alrijne zet uit HIX, via stored procedures, de ZIBs van de BGZ klaar op de XDS repository. eNovation verzorgt de vertaling naar FHIR cf MedMij BGZ 2019.1. Het bericht wordt als één document aangeboden op de XDS. Curavista haalt via een MHD-profile het bericht op. We volgen de MedMij specificaties van pdf-A , maar ipv een pdf-A halen we een bericht op met ZIB’s.

Wat betekent dit voor de patiënt en zijn multidisciplinaire behandelteam? Dat zal de komende tijd blijken. We houden jullie zeker op de hoogte!

GezondheidsmeterPGO+ is MedMij gecertificeerd om de BGZ op te halen.

Ook starten met GezondheidsmeterPGO+?