GezondheidsmeterPGO+: Toegang via Medicom én PortaVita

Samen voor de beste zorg

Wij vinden dat de beste zorg ontstaat door samen met professionals aan de slag te gaan met een compleet PGO. 

Een PGO dat óók aan alle MedMij eisen voldoet!

Toegang via Medicom én PortaVita

Dashboard direct toegankelijk

Dashboard voorbeeld

De eerste 40 huisartspraktijken die PortaVita KIS gebruiken hebben  direct toegang tot het dashboard van de patiënt in GezondheidsmeterPGO+. Apart inloggen en patiënt opzoeken is niet meer nodig. Zo begeleiden praktijkondersteuners makkelijk patiënten online voor diabetes, COPD, CVRM / VRM, kwetsbare ouderen (inc ISAR-PC scoring) en GGZ-problematiek (depressie en bi-polair). Alle eHealth modules maken gebruik van de reguliere standaarden.

GezondheidsmeterPGO+ met 40 Plug&Play eHealth modules

Aansluiten is eenvoudig: je sluit een abonnement af voor 49,95 per jaar per zorgverlener. Je kiest welke Plug&Play modules je wil inzetten. Voor de koppeling met Medicom betaal je 60,- euro extra per praktijk.
De beschikbare Plug&Play modules vind je op https://www.gezondheidsmeter.nl/site/zorgpaden.
Alle bedragen in euro’s exclusief btw.

Wil je zelf met GezondheidsmeterPGO+ aan de slag?

Start vandaag